La 15a Cantata Infantil omple el Teatre-Auditori amb 'Boix, el bruixot i la ciutat Meravella'


  • Comparteix:

La 15a Cantata Infantil ha omplert de gom a gom els dos torns del Teatre-Auditori aquest dimecres amb l'adaptació de la representació musical de 'Boix, el bruixot i la ciutat Meravella'. Més de 500 alumnes de segon de primària de les escoles públiques de Sant Cugat han pujat a l'escenari per explicar una història que dóna protagonisme al valor de la inclusió i el reconeixement a les persones que tenen capacitats diferents. La Cantata íntegra es podrà comprar a la botiga de Cugat.cat a partir de la setmana que ve.

L'obra, amb el text de Manel Justícia i música de Jordi González, ha fusionat la narració de la història, les cançons i la música en directe de l'Escola Municipal de Música. Els protagonistes han enamorat tot el públic amb la representació musical. Cristina Escamilla és professora de l'escola Collserola.

Cristina Escamilla

Els nens havien de tenir aquest moment d'estar davant de tothom i gaudir del treball conjunt.


'Boix, el bruixot i la ciutat Meravella' explica la història d'un bruixot que maleeix la ciutat blava, vermella i verda i com els tres protagonistes, que tenen unes dificultats que, aparentment, no tenen els altres habitants, els fan entrar en raó amb remeis com una abraçada o una cançó. Els alumnes, que han preparat l'espectacle durant el curs, han viscut una gran experiència que tornarien a repetir.

Alumnes

Ens ho hem passat molt bé / Hem practicat molt / M'ha agradat molt que ens hagin aplaudit.


Els alumnes de les escoles Catalunya, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates han estat els primers a pujar a l'escenari i a la segona sessió ha estat el torn de l'alumnat de Ciutat d'Alba, Ferran i Clua, L'Olivera, El Pinar de Nostra Senyora, Pins del Vallès i Santa Isabel. La Cantata Infantil s'ha convertit en un esdeveniment destacat en el calendari escolar de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.