Les 'Danses de plaça' fan front al pont i reuneixen prop de 100 persones


Temes relacionats

La 13a edició del Sant Cugat Balla arriba a la ciutat del 19 al 30 d'abril per mostrar el talent local (31/mar/17)


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània i l'Esbart Sant Cugat han reunit aquest divendres prop d'un centenar de persones, entre balladors i públic, a les 'Danses de plaça'. Tot i els pronòstics de baixa assistència a causa del pont, la proposta ha tret pit a la plaça de Victòria dels Àngels amb gent majoritàriament jove. La iniciativa, una cita habitual del 'Sant Cugat Balla', ofereix tallers al carrer amb l'objectiu d'engrescar la gent amb els balls de plaça.

Així, les sardanes, els balls plans i les danses infantils han estat alguns dels atractius del 'Danses de plaça' d'enguany. Professors i balladors han valorat la assistència i l'aire amè de la proposta.

Els mestres volen més implicació ciutadana, com reclamen l'Anna Bastida, de l'Esbart Sant Cugat, i la Laura Fernández, del Grup Mediterrània.

Anna Bastida i Laura Fernández

Volíem exposar aquest tipus de dansa i obrir-lo al poble / Intentem promocionar-ho cada cop més, a veure si aconseguim més seguiment.


Els balladors, de la seva banda, valoren l'aportació social d'aquestes iniciatives.

Anna Peiró i Alba León

Em sembla molt interessant que es muntin aquestes activitats a l'aire lliure / Benvingut sigui que poguem fer coses al carrer.


La trobada, d'una hora de durada, ha permès balladors, entitats i santcugatencs fer un pas més en el terreny de les danses tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.