El Béjart Ballet Lausanne apel·la al seu fundador per captivar el Teatre-Auditori


Temes relacionats

Dotze ballarins i ballarines inunden el Mercantic de dansa per celebrar el Dia Internacional (29/abr/18)

Més de 400 alumnes fan ballar Sant Cugat en una 14a Mostra de Dansa multitudinària (28/abr/18)

Les 'Danses de plaça' fan front al pont i reuneixen prop de 100 persones (27/abr/18)


  • Comparteix:

Les coreografies del Béjart Ballet Lausanne han captivat el públic del Teatre-Auditori aquest cap de setmana en el retorn de la companyia a la ciutat, on el 2011 va estrenar 'Dyonisios'. Sota la direcció de Gil Roman, el ballet suís ha reviscut l'esperit del seu fundador, el desaparegut Maurice Béjart, amb dues de les seves creacions, 'Piaf' i 'Boléro', i l'obra del mateix Roman, 'Tombeés de la dernière pluie', que ha destacat per la seva presència femenina. Des de la mort del coreògraf francès, el ballet suís difon per tot el món les seves creacions, que ofereixen al públic una història literària, històrica i mitològica amb les seves emocions i dinàmiques.

La companyia, que té la seva seu a Lausanne, Suïssa, fa gires per tot el món amb els seus espectacles i és internacionalment reconeguda per l'excel·lència del seu treball. El seu director artístic, Gil Roman, ha estat aclamat també per les seves propies creacions com ara 'Syncope', coreografia que va tenir la seva estrena a Catalunya al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 2011 i va comptar amb la col·laboració del Taller d'Escenografia del mateix teatre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.