John Cena torna a la gran pantalla amb la comèdia '#SexPact'


  • Comparteix:

'12 valientes', un relat posterior als atemptats de l'11-S de 2001, és una de les estrenes de cinema que Yelmo presenta aquest divendres. La cinta explica els fets reals d'un equip de soldats de les Forces Especial que, juntament amb la CIA, Forces Aèries i l'Aliança Nord d'Afganistan, han de derrotar els talibans que governen el país. Aquestes sales també ofereixen el drama romàntic 'Amor a Medianoche', sobre una jove que pateix intolerància a la llum del sol i com l'amor li canvia la vida. A més, Cinesa projecta la comèdia '#SexPact', dirigida per la debutant Kay Cannon i protagonitzada per John Cena, entre d'altres.

'12 valientes'
Basada en fets reals, a finals del 2001, després dels atemptats de l'11-S, un equip de soldats d'elit de les Forces Especials, en col·laboració amb la C.I.A i operatius de la Força Aèria, uneixen forces amb l'Aliança del Nord d'Afganistan per lluitar i derrotar els talibans que governaven el país. Mitch Nelson (Chris Hemswoth) ha de liderar un cop més als seus homes i és l'encarregat de posar en pràctica una perillosa missió.



'Amor a Medianoche'
Aquest drama romàntic explica la història de la jove Katie, qui pateix una intolerància aguda a la llum del sol, una malaltia que l'obliga a passar els dies a casa, dormint mentre hi ha sol i passant les nits desperta. Tot canviarà quan entri a la seva vida Charlie, del qual Katie ha estat enamorada sempre, i visquin un apassionat amor d'estiu. La vida de Katie farà un radical gir quan descobreixi l'amor.



'#SexPact'
Un grup de noies adolescents fan un pacte: perdre la virginitat en el ball de l'institut. Quan els pares descobreixen el que planegen les seves filles, es proposen posar en marxa un pla perquè aquest pacte no es pugui arribar a complir. '#SexPact' és la comèdia que suposa el debut en la direcció de Kay Cannon, guionista dels tres films de la saga 'Dando la nota'. La pel·lícula està protagonitzada per John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.