El DJ Nerwest sona aquesta matinada a Cugat.cat


  • Comparteix:

La primera emissió serà el 5 de maig amb la sessió de Germinator i Paul Graham

La primera emissió serà el 5 de maig amb la sessió de Germinator i Paul Graham

Maig és el mes dels DJs a Cugat.cat. El mitjà de comunicació multimèdia emetrà cada dissabte a la mitjanit les sessions que els joves discjòqueis santcugatencs punxen a les 'Nits d'Electrònica' del Casal Torreblanca. La primera emissió serà aquesta nit amb la música de Nerwest que es podrà escoltar al 91.5 FM i a Cugat.cat.

Amb aquesta iniciativa Cugat.cat segueix amb l'aposta pel jove talent musical de la ciutat, com ha explicat la responsable de Musicals, Jéssica Sotodossos.

Jéssica Sotodossos

La música local a Sant Cugat és molt important, per això al llarg de la història ha Cugat.cat estat al costat del món musical. Ara hem vist que podem ser una plataforma de difusió de la feina dels joves santcugatencs.


L'Oficina Jove, amb la col·laboració de la Pua Oficina Musical, enregistra en directe aquestes sessions que se celebren el tercer divendres de cada mes a la Sala Annexa del Casal de Torreblanca i que són una novetat de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Les 'Nits d'Electrònica' també han rebut el suport del Consell de Joves 13/16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.