El foc guanya l'aigua en el segon dia d'Encabronada


Temes relacionats

Tret de sortida a una Encabronada que mira al cel ( 4/mai/18)


  • Comparteix:

L'Encabronada dels Diables de Sant Cugat ha plantat cara aquest dissabte a la pluja i ho ha fet amb l'ajuda de les entitats de cultura popular, les colles convidades i el públic. Tot i algun canvi d'espai, l'entitat ha pogut mantenir el programa del segon dia de celebració, marcat pel correfoc de bèsties.

El foc s'ha imposat i el Diables han sortit a omplir els carrers del centre acompanyats del Boc de Can Vernet i cinc bèsties més: la Cuca de Castellbisbal, la Víbria de Castellar del Vallès, la Momerota de Mataró, la Garrifera de la Garriga i el Ratpenat infernal de Malgrat.

Ha estat el punt àlgid d'una jornada que ha comptat amb entitats de cultura popular, activitats infantils, fires i percussió. El públic ha trobat en aquestes activitats l'aixopluc contra la pluja.

Assistents

És una cosa típica del poble. / Coneixem l'Encabronada perquè estem a Bastoners i Castellers. / Els diables tenen les bèsties i ens agraden molt. / Ens agrada la cultura popular.


La música de The Killing Hits i les seves versions han posat punt final a l'equador de la jornada de dissabte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.