El Percufoc uneix colles de diables per fer tronar Sant Cugat


  • Comparteix:

El Percufoc ha tingut lloc a la plaça de Ramon Barnils

El Percufoc ha tingut lloc a la plaça de Ramon Barnils

El Percufoc ha fet ressonar la plaça de Ramon Barnils i els carrers de la ciutat aquest dissabte amb un concurs de percussió i una cercavila que han reunit sis colles de diables d'arreu de Catalunya. Malgrat alguns moments de pluja, les colles han portat ritme i foc per continuar amb l'Encabronada, la festa grossa dels Diables de Sant Cugat. Quatre jutges s'han encarregat de valorar la posada en escena, el ritme i l'execució de cada grup per decidir el guanyador del concurs.

Les colles convidades han posat en valor aquesta jornada com una bona oportunitat 'per seguir fomentant la cultura popular del foc i de la percussió'.

Colles convidades

Per nosaltres representa seguir fomentant la cultura popular del món del foc. / És la primera vegada que ens conviden i ens sorprèn que sigui un esdeveniment de tres dies. / Venir a tocar aquí és oportunitat única perquè mai participem en concursos.


Hi han participat els Ratpenats Infernals de Malgrat, els Pota-Rojos de Castellbisbal, el Ball de Diables de Mollet, la colla de Diables de Can Sant Joan de Moncada, els Diables de Castellterçol i els amfitrions, els Diables de Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.