El St.Q Black proposa aquest divendres la Nit de Funk al Mercantic amb vinilada oberta i concert


Temes relacionats

Els santcugatencs One Out Of Two donen el tret de sortida al festival St.Q Black (11/mai/18)


  • Comparteix:

Imatge de la botiga de vinils Caixa de Ritmes / Foto: Facebook St.Q Black

Imatge de la botiga de vinils Caixa de Ritmes / Foto: Facebook St.Q Black

El festival de música negra St.Q Black omplirà aquest divendres de funk i de disco el Mercantic amb la nit temàtica d'aquest estil. Les activitats comencen a les set de la tarda amb una vinilada oberta a tothom a la botiga Caixa de Ritmes i acabaran entrada la mitjanit després del concert de versions del grup santcugatenc Colig al Cafè Belgrado. Consulta totes les activitats a l'especial de Cugat.cat.

El director del festival, Ricard Valls, explica en què consisteix la proposta de la vinilada oberta a aquells que vulguin punxar durant la tarda.

Ricard Valls

Comencem amb una vinilada a la botiga de vinils la Caixa de Ritmes, on hi ha una cabina de DJ. És oberta, tothom qui vulgui pot portar els seus vinils i punxar.


Valls també ha comentat el concert del grup santcugatenc Colig, que tancarà la nit temàtica amb versions de disco i de funk al Cafè Belgrado a partir dos quarts de dotze de la nit.

Ricard Valls

Amb el concert del grup santcugatenc Colig al Cafè Belgrado tanquem una nit temàtica que sempre hem fet al festival d'aquest estil disco-funk.


El festival St.Q Black acaba aquest cap de setmana amb la Black Caravan d'aquest dissabte per diverses places de la ciutat i amb les activitats infantils, el jazz i el swing de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.