Les caravanes del Raluy arriben a Sant Cugat amb la nova etapa del Circ Raluy Legacy


  • Comparteix:

Els artistes que de que tenen un número en l'espectacle / Foto: Cedida pel Circ Raluy Legacy

Els artistes que de que tenen un número en l'espectacle / Foto: Cedida pel Circ Raluy Legacy

El llegat del mític Circ Raluy arribarà per primera vegada a Sant Cugat sota el nou nom de Circ Raluy Legacy, després de la dissolució de la companyia familiar original. A partir de dijous que ve, les caravanes s'instal·laran al Parc de l'Arborètum amb 12 funcions. Els espectacles s'ambienten en el circ dels anys 20 amb carruatges de principis de segle, una caravana-biblioteca i un orgue del 1912. L'estil 'vintage', però, es fusiona amb un sentit de l'humor modern i actual. Hi haurà sessions fins al 27 de maig.

El Circ Raluy es va dissoldre el 2016, amb més de 100 anys d'història a l'esquena, per donar lloc a dues unitats mòbils independents de la mà dels dos germans hereus. El germà gran, Lluís Raluy, encapçala el Circ Raluy Legacy i, junt amb la seva família i altres artistes internacionals segueixen treballant amb l'objectiu de mantenir intacte l'essència de la família Raluy. Una de les responsables de l'espectacle, Lousia Raluy, ha explicat a Cugat.cat perquè els santcugatencs haurien d'anar a veure'ls.

Louisa Raluy

És un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre's. Té risc, emoció, una dosi de nostàlgia, d'humor i sorpresa. Són dues hores que passen de seguida.


Louisa Raluy ha destacat el número de patinatge de les seves filles Niedziela i Emily.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.