Lluís Ribas presenta 'Icons of the 20th Century', al Reial Cercle Artístic de Barcelona


  • Comparteix:

Albert Einstein, Marilyn Monroe i Salvador Dalí són alguns dels protagonistes de l'obra

Albert Einstein, Marilyn Monroe i Salvador Dalí són alguns dels protagonistes de l'obra

L'artista santcugatenc Lluís Ribas presenta aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre l'exposició 'Icons of the 20th Century' al Reial Cercle Artístic de Barcelona. La mostra recull l'obra més recent del pintor i presenta 48 retrats de personatges icònics: científics, artistes del cinema, del cant i del ball, músics, escriptors, pintors, investigadors i altres personalitats que han estat figures rellevants del segle XX.

Ribas aprofitarà l'esdeveniment per presentar el llibre homònim, editat amb motiu d'aquesta col·lecció, que reprodueix tots els retrats acompanyats d'una petita biografia escrita per Manel Domínguez que destaca els fets més significatius de cada personatge.

L'obra entra a formar part del projecte de l'artista Art solidari' i el 20% de l'import es destinarà a la campanya 'Posem fi a la pòlio' del club Rotary. Amb aquest donatiu es podran adquirir 20 vacunes que se sumaran a l'aportació de 40 vacunes que fa la fundació Bill i Melinda Gates.

L'acte tindrà la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.