El Malandain Ballet Biarritz porta al Teatre-Auditori la seva versió de 'La Bella i la Bèstia'


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle de La Bella i la Bèstia / Foto: ACN

Imatge de l'espectacle de La Bella i la Bèstia / Foto: ACN

El Malandain Ballet Biarritz torna per tercera vegada a Sant Cugat per presentar la seva particular lectura del conte de 'La Bella i la Bèstia'. Amb 22 ballarins i ballarines dalt de l'escenari del Teatre-Auditori, Thierry Malandain, coreògraf de la companyia, reuneix una posada en escena d'aparent senzillesa combinada amb música de Txaikovski. A les sis de la tarda hi haurà un assaig obert al públic i la funció serà a les nou de la nit.

Dins les activitats de 'Sant Cugat Balla', es tracta d'una original proposta amb un alt grau de simbolisme que compta amb un vestuari que combina classicisme i avantguarda, moviments virtuosos i de gran delicadesa al servei d’una coreografia altament suggestiva.

Malandain, reconegut per la seva habilitat per fer visible la música, va dissenyar una producció de 'La Bella i la Bèstia' en la qual destaca la seva proposta sobre la faula com una visió sobre la dualitat de l'ésser en què la Bella encarna l'ànima humana i la Bèstia la seva força vital i els seus instints.

Ione Miren Aguirre, una de les ballarines, explica la bona rebuda que sempre rep el ballet a Sant Cugat.

Ione Miren Aguirre

És la tercera vegada que ballem a Sant Cugat i sempre tenim una molt bona acollida.


En aquesta recta final de la temporada, el Teatre-Auditori reafirma la seva aposta per la dansa amb la programació del Béjart Ballet Lausanne i el Malandain Ballet Biarritz amb molt pocs dies de diferència. Dues companyies internacionals de dansa, de les més potents del moment, que fan parada a Sant Cugat en la seva gira. El Malandain està a punt d'esgotar les localitats a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.