El Desperta de Festa de Major ja té guanyadors


Temes relacionats

Els grups All Wrong i T-24, a la final del DesPlaça Jove (24/abr/18)

81 Roton i Beta passen a la final del Desperta i opten a tocar per Festa Major ( 8/abr/18)


  • Comparteix:

El grup Beta durant l'actuació / Foto: Organització

El grup Beta durant l'actuació / Foto: Organització

Els grups Beta, T-24 i 81 Roton actuaran el 28, 29 i 30 de juny a l'espai DesPlaça Jove de la Festa Major com a vencedors del Desperta, un concurs de bandes locals en què han participat vuit formacions. En la final, que ha tingut lloc aquest dissabte al Casal Torreblanca, el vot popular ha classificat Beta, com a primer i T-24 com a segon, mentre que el jurat ha escollit 81 Roton. L'altre grup participant, All Wrong, es queda a les portes d'actuar aquest any per Festa Major.

La membre de l'organització Eli Escoda s'ha mostrat molt satisfeta pel funcionament del concurs i també ha destacat les diferències entre les tres bandes guanyadores.

Eli Escoda

Estem molt contents de com ha anat, moltes gràcies a la Pua Oficina Musical que ens ha ajudat molt. Els tres grups són molt diferents entre ells, i trobo que és una cosa positiva.


Beta, T-24 i 81 Roton obriran les tres nits del DesPlaça Jove de Festa Major, que tindran lloc el 28, 29 i 30 de juny. La resta de bandes que actuaran encara estan per confirmar.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.