Mayumana porta la rumba d'Estopa aquest cap de setmana al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El reconegut grup de percussió, ritme i dansa presenta un nou espectacle interdisciplinari


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle

Imatge de l'espectacle

El grup internacional de percussió i dansa Mayumana aterra aquest cap de setmana al Teatre-Auditori amb el seu espectacle 'Rumba!', basat en les cançons d'Estopa. 'Rumba!' és un espectacle interdisciplinari, en què 11 músics, ballarins i actors interpreten una història per a tots els públics. L'equipament santcugatenc acull quatre funcions, la primera aquest divendres a les nou de la nit. El preu de les entrades oscil·la entre els 14 i els 32 euros.

L'espectacle, dirigit a un públic familiar, narra la disputa entre dos bars mitjançant les cançons del duo de Cornellà, Estopa. Un dels actor protagonistes de l'espectacle, Cisco Ruiz, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un 'musical poc convencional' i que és un espectacle 'molt polifacètic'.

Cisco Ruiz

És un espectacle molt polifacètic. Tots els actors conflueixen en moltes modalitats. Un equip d'11 persones que va passant d'un lloc a l'altre d'una manera molt virtuosa. A més, en aquest espectacle s'afegeix la dramatúrgia.


Ruiz també ha explicat que Estopa ha agraït l'espectacle que, fins i tot, asseguren, 'millora les seves cançons'.

Cisco Ruiz

Vam venir a l'estrena a Barcelona, però ja l'han vist diverses vegades. Sempre t'afalaga com a artista que algú vulgui fer un treball amb la teva obra. Ells són fantàstics i meravellosos i sempre diuen que els millorem les cançons.


'Rumba!', a punt de finalitzar la gira estatal després d'haver arribat a més de 150.000 espectadors al Teatre Rialto de Madrid, es podrà veure al Teatre-Auditori aquest divendres a les nou de la nit, dissabte a les sis de la tarda i a les nou de la nit, i diumenge a les set de la tarda.

El grup Mayumana es va fundar a Israel el 1996 i el nom prové de la paraula 'Mayumanut', que en hebreu significa 'habilitat' o 'destresa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.