Reviu la multitudinària Cantània 2018 al Teatre-Auditori de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Cantània 2018 ha reunit al Teatre-Auditori uns 2.880 alumnes de 4t, 5è i 6è de primària d'escoles de Sant Cugat i d'altres municipis del Vallès Occidental. Entre el 15 i 17 de maig, han participat en aquesta edició que enguany s'ha presentat sota el títol 'Partícules'. A través d'un espectacle musical, els infants han explicat l'origen i evolució de l'Univers. L'obra, amb text de Sergi Bebel i música de Lluís Vidal, s'ha fet en vuit representacions a la ciutat i ha comptat amb la participació de solistes com Gemma Abrié i un acompanyament instrumental. Sota la direcció musical d'Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montserrat Meneses, els alumnes han interpretat un programa de deu cançons.

El Pol, un alumne de l'escola FEDAC Cerdanyola i participant de la Cantània, ha explicat a Cugat.cat com ha estat l'experiència.

Pol

Es tractava de la taula de les partícules, que com és molt difícil nosaltres hem fet una versió que és més fàcil i més divertida.


El Teatre-Auditori s'ha omplert de gom a gom en totes les representacions amb familiars dels alumnes, que han sortit satisfets de l'espectacle. Ho expliquen Joan Sebastià i Lídia Martínez.

Familiars dels nens

És una activitat educativa de primer ordre. Els nens aprenen sobretot amb activitat, amb conjunt, amb equip, fent coses entre ells i passant-s'ho bé. Això els quedarà per sempre. / M'ha semblat molt bonic, molt coral. Se'ns ha passat bastant ràpid. La temàtica era molt maca també.


En total, 52 centres del Vallès han actuat a l'equipament de la ciutat, entre els quals es troben les escoles santcugatenques Avenç, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, El Pinar, Gerbert d'Orlhac, Jaume Ferran i Clua, Joan Maragall, Pi d'en Xandri, Pureza de María, Santa Isabel i Thau Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.