Sant Cugat acull la primera junta descentralitzada de l'associació (art) Catalunya


  • Comparteix:

L'entitat ha plantejat diversos projectes de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat

L'entitat ha plantejat diversos projectes de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat

L'associació (art) Catalunya ha iniciat a Sant Cugat la seva estratègia de descentralització, celebrant per primera vegada una reunió de la junta fora de Barcelona. Els representants de l'entitat s'han reunit amb la tinent d'alcalde de Cultura i han acordat tirar endavant projectes de col·laboració amb la nostra ciutat, per exemple, amb motiu de l'Any del Llibre.

L'associació (art) Catalunya, que es va crear fa dos anys i aplega una dotzena de galeries, ha escollit Sant Cugat per obrir una nova etapa marcada per la descentralització. Els membres de la junta de l'entitat s'han reunit a la nostra ciutat, convidats per la galeria Canals, que és membre de l'associació, i s'han entrevistat amb la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

El president de l'entitat, Julio Niebla, explica que l'objectiu és trencar el centralisme barceloní i reforçar els lligams amb totes les poblacions que tenen galeries associades.

Julio Niebla

Ens presentem a Sant Cugat com a associació, trencant el centralisme de Barcelona. Ens volem presentar a totes les poblacions on tenim galeries associades.


La reunió de l'associació amb Àngels Solé ha servit, a més, per plantejar projectes de col·laboració entre l'entitat i l'Ajuntament de Sant Cugat. Un d'ells, com explica Julio Niebla, podria tenir com a fil conductor l'Any del Llibre, que se celebra el 2005.

Julio Niebla

La nostra associació està preparant un projecte ambiciós per l'Any del Llibre. A Sant Cugat els ha interessat i potser col·laborem.


D'altra banda, l'associació ja té altres iniciatives en marxa, com un projecte que relaciona el món de les arts plàstiques i el teatre, per posar-lo en marxa l'any vinent amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.