Jazz, ball i activitats infantils aquest diumenge en la 'traca final' del St.Q Black

Totes les activitats tindran lloc a la plaça Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Jamaikids portarà la música jamaicana als més petits

Jamaikids portarà la música jamaicana als més petits

La plaça Victòria dels Àngels acull aquest diumenge el tancament del festival de música negra St.Q Black amb una jornada plena d'activitats per a totes les edats. La música arrencarà a les dotze del migdia amb el protagonisme dels més petits i acabarà amb el jazz en viu a la fresca de Clara Luna Quintet a les nou del vespre.

El grup Jamaikids farà un repàs històric de la música jamaicana en un concert dirigit als més petits que comença a les dotze del migdia. El director del St.Q Black, Ricard Valls, destaca que les activitats per a nens i nenes són una novetat d'enguany.

Ricard Valls

L'actuació de Jamaikids per a públic familiar i infantil és una aposta nova que no havíem fet mai. I acabarem amb jazz i sopar a la fresca per fer la traca final del festival.


Durant tota la jornada, a més de música, també hi haurà altres activitats infantils i un espai gastronòmic. A les set serà el torn del DJ Riki Undersounds, l'alter ego de Ricard Valls, que punxarà música negra per fer de la plaça una gran pista de ball. Finalment, a les nou del vespre, el cicle que Jazzenviu sol portar al Cafè Auditori sortirà al carrer per tancar nou dies de música negra en diferents espais de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.