Els millors del Tot PO-e-SI-@ rebran invitacions del VIIè Festival de Poesia del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La segona edició del Tot PO-e-SI-@ ja està en marxa des del passat 20 de setembre. Tothom qui ho vulgui pot enviar els seus poemes, i els millors seran publicats al Tot Sant Cugat, al Diari de Sant Cugat i a la pàgina web de Poesia a Sant Cugat.

Totes aquelles persones que tinguin seleccionats, i per tant publicats, els seus poemes rebran dues entrades per assistir al VIIé Festival de Poesia que se cel·lebrarà al Teatre Auditori de Sant Cugat el dia 13 de Novembre.

La selecció dels poemes publicables corre a càrrec, al igual que l'any passat, de l'escriptor Lluís Calvo, que destaca la qualitat dels poemes rebuts d'enguany. L'escoltem

Lluís Calvo

Estan arribant poemes amb un nivell de qualitat molt satisfactori, amb un bon ús dels recursos técnics


Calvo, a més, a volgut recalcar que es tenen en compte criteris d'espai i sobretot d'edat, ja que no pot ser el mateix un poema d'un nen o adolescent o el d'una persona adulta. Amb tot, afirma que el que valora més és la qualitat de la composició, per sobre d'altres consideracions.

Aquesta iniciativa va ser endegada pels responsables de cultura de l'ajuntament, junt amb els responsables del Diari de Sant Cugat i el Tot Sant Cugat amb l'objectiu d'acostar la poesia a la ciutat. Així ho destaca Lluís Calvo, que afegeix que s'ha de acostar la poesia de manera activa i no només passiva. L'escoltem

Lluís Calvo

L'objectiu és acostar la poesia a la població de Sant Cugat, no només de manera passiva, sinó activament i la manera de fer-ho és llegir i escriure


Aquells qui vulguin participar poden enviar els seus poemes a l'adreça electrònica centrecultural@santcugat.org amb una extensió màxima de 14 versos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.