Tret de sortida a la fase de propostes ciutadanes del Pla de Cultura


  • Comparteix:

Unes 45 persones han participat a la primera sessió de treball

Unes 45 persones han participat a la primera sessió de treball

Unes 45 persones han participat a la primera sessió de la fase de propostes del Pla de Cultura, que elabora l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Els ciutadans poden aportar les seves propostes a través de tres taules, que aborden les perspectives de futur en matèria cultural, les necessitats de nous equipaments i el paper del teixit cultural de la ciutat.

Un cop elaborat el diagnòstic del Pla de Cultura, que ha permès determinar l'estat de salut de la cultura a la nostra ciutat i les principals necessitats en aquesta matèria, ara s'ha obert el procés participatiu per tal que la ciutadania faci les seves propostes.

Unes 45 persones, vinculades al teixit associatiu de Sant Cugat, han participat a la primera sessió de treball de les taules de participació, que s'han dividit en tres eixos: 'Sant Cugat més enllà', 'Serveis, programes i equipaments', i 'El paper del teixit cultural a la ciutat'.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta per l'elevada implicació dels agents culturals de la ciutat en aquesta fase de propostes.

Àngels Solé

La valoració és positiva. Tot i el futbol, molta gent ha demostrat que li interessa la cultura. Participen moltes persones vinculades al teixit cultural de Sant Cugat.


Solé s'ha felicitat, també, pel fet que algunes entitats s'hagin reunit prèviament per elaborar un plec de propostes conjuntes, fet que demostra el nivell d'implicació i compromís del teixit cultural de la ciutat. Malgrat això, la tinent d'alcalde de Cultura ha lamentat que els ciutadans anònims, principals usuaris de la cultura, tinguin encara reticències a l'hora de participar en la fase de propostes.

Àngels Solé

Falta societat civil i alguns sectors de la cultura. Al cap i a la fi, els ciutadans anònims són els principals usuaris de la cultura.


La propera sessió de treball de la fase de propostes tindrà lloc el 3 de novembre, també a la Casa de Cultura, i servirà per ampliar o aprofundir les propostes elaborades en la primera sessió. El 17 de novembre es farà l'última sessió, que servirà per fer una síntesi de les aportacions de les tres taules i elaborar unes conclusions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.