La santcugatenca Tània Juste estrena novel·la


  • Comparteix:

Detall de la portada del llibre / Foto: Grup 62

Detall de la portada del llibre / Foto: Grup 62

L'escriptora santcugatenca Tània Juste ha publicat la cinquena novel·la, 'Passatge al nou món' (Columna). L'obra narra la història d'una dona de principis de segle XX, Berta Casals, que s'embarca rumb a l'Argentina per casar-se amb un home ric. A bord, Berta Casals farà amistat amb la filla d'una ballarina que li canviarà la visió de la vida. Les dues desconegudes esdevindran les protagonistes d'aquesta història a alta mar, en què compartiran no tan sols una travessia per l'Atlàntic, sinó també una part essencial del seu destí.

Juste ha explicat a Cugat.cat que els personatges del llibre tenen 'objectius extraordinaris'.

Tània Juste

Res està escrit a la vida, sempre hi ha coses que ens acaben donant un nou rumb.


Tània Juste (Barcelona, 1972) és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB). Després d'uns anys de dedicació al món de la comunicació en el sector tèxtil, Juste se centra en la recerca historiogràfica de la Barcelona dels anys 20 i 30. Inspirada en l'estudi d'aquest temps, escriu la primera novel·la, 'A flor de pell' (2009). Més tard va publicar 'Els anys robats' (2012), i 'L'hospital dels pobres' (2014), tots dos a edicions Columna. El 2015 guanya el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb 'Temps de família'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.