Acostar La Unió a la ciutadania, objectiu del nou mandat de David Pujol


Temes relacionats

La Unió encara la reforma amb l'empenta d'un segle d'activitat cultural a Sant Cugat (16/des/17)


  • Comparteix:

Una institució propera a la ciutadania és el que vol aconseguir David Pujol en el segon mandat com a president de la Unió Santcugatenca. A l'espera que el juny de 2019 pugui enllestir-se la reforma de l'edifici, l'entitat vol enfortir les relacions entre les vuit seccions i potenciar els respectius projectes. En una entrevista a Cugat.cat, Pujol ha subratllat l'esforç fet durant tres any per les seccions que han mantingut, gairebé, el mateix nombre de membres malgrat no disposar de seu estable. La majoria dels grups estan radicats, ara, als baixos de la Casa de Cultura.

Pujol té clar que cal convertir la institució centenària en una entitat de proximitat.

David Pujol

Volem fer molt visible l'activitat de la Unió. Que la gent sàpiga que fem tot tipus d'activitats i per a totes les edats.


Actualment, la majoria de les seccions usen el soterrani de la Casa de Cultura. El grup Mediterrània assaja en el gimnàs de l'institut Joaquim Pla i Farreras i Boixets té un espai al Museu. Una situació de provisionalitat que no ha passat factura a l'entitat en el nombre de socis.

David Pujol

La sort que tenim és que hem perdut molts pocs socis. Quan tornem serem els mateixos de quatre anys i amb l'esperança de créixer.


Pujol vol consensuar les polítiques de subvencions i definir els projectes de les seccions. El president ha destacat el bon funcionament de Boixets, els Tallers de Teatre, Grup Mediterrània i Bastoners i ha admès que la secció de ball i la coral requereixen més membres. Sobre l'Esplai Pica-Roca, Pujol reconeix que necessita un millor espai i més recursos; i que Fila Zero ha de fer obres més atractives.

Una declaració d'intencions en el compte enrere per estrenar seu, el juny de 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.