L'Escola de Dansa del Grup Mediterrània tanca el curs amb les exhibicions de la trentena d'alumnes


  • Comparteix:

L'Escola de dansa del Grup Mediterrània ha celebrat la festa de fi de curs amb una mostra de dansa tradicional catalana a la plaça de l'Om. Una trentena de dansaires de l'escola de totes les edats, des dels més petits fins als juvenils, que ja passaran al Cos de Dansa, han interpretat un total del 16 cançons com 'La Castanya', el 'Ball de coques' o la jota popular mallorquina, 'La xitxarra'.

Amb les coreografies de Carles Morales, Salvador Melo, Marta Manyoses, Pedro Morales i Anna Navarro, el centenar d'assistents a la Plaça de l'Om han pogut veure l'evolució dels dansaires de l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània. El president de l'entitat, Emilio Escartín, destaca el treball dels dansaires durant tot l'any.

Emilio Escartín

Estem molt contents de tenir 30 alumnes i esperem poder tenir-ne molts més. Convidem a la gent a que vingui a veure els nostres assajos.


L'escola encetarà nova temporada el curs vinent continuant els assajos a la Casa de Cultura, els petits, de 3 a 7 anys, i els mitjans, de 7 a 8, els dijous; i el prejuvenils, de 8 a 13 anys i juvenils de 13 a 16, els dimarts i dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.