'Frankestein' reflexiona al Teatre-Auditori sobre la dualitat entre el bé i el mal


  • Comparteix:

El doctor Victor Frankestein i la seva horrible criatura han passat pel Teatre-Auditori aquest diumenge amb les entrades exhaurides. El text, adaptat pel dramaturg Guillem Morales i sota la direcció de Carme Portaceli, convida l'espectador a reflexionar sobre el bé i el mal. El clàssic de Mary Shelley ha pres vida amb la interpretació d'Àngel Llàcer, al paper del científic Victor Frankestein, i la de Joel Joan encarnant el temible monstre fruit dels experiments del primer.

Què està bé i què no, les motivacions de l'ésser humà, l'amor i la capacitat d'estimar són alguns dels temes que es planteja el muntatge i que, tal com afirma la directora, Carme Portaceli, no deixa ningú indiferent.

Carmel Portaceli

Aconseguir aquesta abducció, que la gent estigui ficada dins l'obra, absolutament sorpresa pel que està succeïnt.


'Frankestein' és un personatge crear per Mary Shelley a principis del segle XIX. La història parla de Victor Frankestein, un científic que viu obsessionat amb la possibilitat de crear vida del no res. En un dels seus experiments, aconsegueix donar forma a una horrible criatura feta amb membres i òrgans d'altres cossos. L'actor Àngel Llàcer ha admès que no ha estat fàcil empatitzar amb el seu personatge.

Àngel Llàcer

El problema que jo he tingut amb el Víctor Frankestein ha estat intentar entendre la seva maldat. De fet, tothom ho pensa, però la Carme m'ha intentat convèncer del contrari.


Després d'estrenar-se a la sala gran del TNC, el muntatge ha fet gira arreu dels escenaris catalans. El repartiment el completen Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola, Pere Vallribera i Alba De la Cruz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.