L'Orquestra Simfònica Sant Cugat s'alia amb el teatre i la il·lustració a 'Somni d'una nit d'estiu'

Els actors Marta Uxan i Joan Berlanga participen en l'espectacle, que també comptarà amb suport il·lustrat a càrrec d'Anna Calvo


  • Comparteix:

Josep Ferrer dirigeix l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Localpres

Josep Ferrer dirigeix l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Localpres

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSCC) porta aquest dijous al Teatre-Auditori 'Somni d'una nit d'estiu', l'obra de Felix Mendelssohn a partir de la comèdia de William Shakespeare. Ho fa amb un espectacle complet, on a més dels músics de l'orquestra participaran també els actors santcugatencs Marta Uxan i Joan Berlanga, amb el suport de les il·lustracions de la dibuixant i música de l'orquestra Anna Calvo. Begoña Alberdi i Georgina Reyner seran les sopranos en una funció que començarà a les nou del vespre.

El director de l'orquestra, Josep Ferré, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat i ha destacat l'enfocament de l'espectacle. Ferré ha explicat també que esperen que la temporada, que arrenca amb 'Somni d'una nit d'estiu', segueixi amb les bones xifres de públic que la formació ha registrat els últims anys que, segons ha explicat, 'són superiors a la mitjana'.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha assenyalat que 'Somni d'una nit d'estiu' és una bona proposta per a persones que es vulguin iniciar en la música clàssica i ha destacat 'l'alegria' que desprenen tant l'obra com la simfonia número 4 en la major, la 'simfonia italiana', que la precedirà.


Josep Ferré

És una comèdia d'embolics de Shakespeare a la qual Mendelssohn li va posar música. Hi ha embolics que passen en un bosc encantat amb personatges màgics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.