L'Entitat Sardanista organitza tres sessions per aprendre a ballar sardanes


  • Comparteix:

L'Entitat Sardanista organitza ballades mensuals a la Plaça d'Octavià

L'Entitat Sardanista organitza ballades mensuals a la Plaça d'Octavià

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat organitza un mini curset de sardanes el primer, el segon i el tercer dissabte de juny. Les classes duraran unes tres hores, començaran a dos quarts de set de la tarda i acabaran a les nou del vespre, als castanyers dels Jardins del Monestir. Els membres de l'entitat es reuneixen cada setmana al vestíbul del Teatre-Auditori per assajar les ballades.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, ha explicat que l'objectiu del mini curset és aconseguir més balladors i que aquests es puguin defensar en una rotllana.

Elvira Anglès

El curs està obert a tothom. L'objectiu és anar homogeneïtzant els nivells i que els partcipants acabin ballant una sardana.


L'activitat és gratuïta i les inscripcions estan obertes fins el mateix moment de començar. Ara per ara hi ha tres persones apuntades però Anglès espera que la gent s'animi i vingui encara que no hagin confirmat l'assistència.

L'últim cop que l'entitat va muntar un curset d'aquestes característiques va ser ara fa tres anys. Anglès ha destacat que, tot i organitzar aquesta proposta, l'Entitat Sardanista proposa cada any una formació de 10 setmanes el mes d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.