El Teatre-Auditori tanca la temporada amb rècord d'espectadors i un 81% d'ocupació


  • Comparteix:

Gairabé 110.000 espectadors han passat per l'equipament cultural / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Gairabé 110.000 espectadors han passat per l'equipament cultural / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Teatre-Auditori s'acomiada de la temporada 2017-18 amb una ocupació mitjana del 81%, un punt percentual més que la temporada anterior. Gairebé 111.000 espectadors han passat per l'equipament cultural, una xifra rècord com també ho són els 83 espectacles de la programació estable que s'han traduït en 101 funcions. L'última representació de la temporada serà l'11 de juliol amb l'actuació dels britànics 'The Waterboys'.

Dels 110.845 espectadors, més de la meitat, 56.010, són públic de la programació estable. De la resta, més de 10.500 han comprat entrades per als festivals de referència, com Petits Camaleons, el Festival Nacional de Poesia i el Sant Cugat Fantàstic. La programació de l'Off, per la seva banda, ha seduït gairebé 23.000 espectadors.

Més enllà d'aquestes funcions el Teatre-Auditori també acull espectacles de la programació educativa com és el cas d'Escoles a Escena, la Cantània, El Petit Liceu, Tots Dansen, Five Dance to Dance, la Cantata i Mr. Scrooge, entre d'altres, unes propostes que han reunit gairebé 23.000 assistents.

El 10 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, l'equipament cultural farà la presentació oficial de la nova temporada. De moment, ja ha avançat el que considera les cites musicals 'imprescindibles' de la temporada de setembre a febrer amb noms com Ramon Mirabet, Luz Casal i el Dúo Dinámico que protagonitzaran les propostes musicals de la tardor santcugatenca al costat d'altres artistes com el gaiter Carlos Núñez i els internacionals Kyle Eastwood i Stacey Kent que visitaran la ciutat al novembre en la programació del Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Les entrades ja es poden comprar al web del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.