El cicle de cinema d'autor proposa avui 'Estiu 1993' sobre la infància de la directora Carla Simón


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula / Foto: Filmaffinity

Fotograma de la pel·lícula / Foto: Filmaffinity

'Estiu 1993' és l'obra debutant de la directora Carla Simón i en què plasma experiències de la seva pròpia infància, un estiu que va canviar la seva vida. Aquesta pel·lícula catalana destaca per les moltes nominacions i premis en festivals de cinema, i és la proposta d'avui del cicle de cinema d'autor que es projectarà en català als cinemes Cinesa en tres sessions: a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

'Estiu 1993' explica la història de la Frida, una nena de sis anys, que després de la mort de la seva mare abandona Barcelona i se'n va a viure al camp amb els seus oncles i la seva cosina, de tres anys, que es converteixen en la seva nova família adoptiva. Lluny del que coneixia, durant aquest estiu del 93, la Frida s'haurà d'adaptar a la seva nova vida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.