Gran varietat temàtica en les estrenes de cinema que arriben avui a les sales de Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de la pel·lícula 'Camarón: Flamenco y revolución' / Foto: IMDb

Detall del cartell de la pel·lícula 'Camarón: Flamenco y revolución' / Foto: IMDb

Les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat s'actualitzen aquest divendres amb diverses propostes per a tots els públics. Les dues sales ofereixen la pel·lícula infantil d'animació 'El malvado zorro feroz'. Yelmo ofereix tres propostes més. El documental basat en la carrera artística d'una de les figures referent del món del flamenc, 'Camarón: Flamenco y revolución'. També s'estrena el drama 'Basada en hechos reales' sobre una exitosa escriptora que coneix una enigmàtica dona. Les sales del centre comercial també projectaran a partir d'avui el film de terror 'Los extraños: Cacería nocturna'.

El malvado zorro feroz
Aquest film d'animació per als més petits explica la història d'una guineu incapaç d'espantar i de caçar, a qui se li ocorre robar uns ous de gallina d'una peculiar granja. Després d'incubar-los i criar als pollets, la guineu se'ls volia menjar, però els hi acaba tenint un afecte fet que li complicarà les coses encara més a aquesta guineu, que ni és malvat ni feroç. És una adaptació de la novel·la gràfica 'El malvado zorro feroz' de Benjamin Renner, qui codirigeix la pel·lícula juntament amb Patrick Imbert.



Basada en hechos reales
Aquest drama francès, dirigit per Roman Polanski, explica la història de l'exitosa escriptora Delphine, qui es troba en un moment de bloqueig quan ha de començar a escriure una nova novel·la. Durant una firma de llibres, coneix Elle, una enigmàtica i captivadora dona que li confessa ser una gran admiradora de la seva feina. Elle es converteix en la confident de Delphine. Però, quines són les intencions d'Elle? Donar un nou impuls a la vida de Delphine o prendre-li?



Los extraños: Cacería nocturna
Cindy, Mike i els seus dos fills, Luke i Kinsey, decideixen passar un temps en un campament de caravanes abans de deixar a la problemàtica Kinsey en un internat. Però el viatge es veu interromput amb l'arribada de tres psicòpates emmascarats que els ataquen sense pietat. La família haurà d'unir-se i fer tot el possible si volen sobreviure. Johannes Roberts és el director d'aquesta pel·lícula de terror i suspens.



Camarón: Flamenco y revolución
Documental basat en la carrera artística del cantautor Camarón de la Isla, una de les principals figures del flamenc i un referent pel poble gitano. El llargmetratge explica com l'artista es va atrevir a innovar amb el flamenc, convertint-se en precursor en la fusió d'aquest amb altres estils. Camarón es va convertir en un geni avançat al seu temps, un dels artistes més influents i determinants del segle XX. Un film dirigit per Alexis Morante i amb la veu narradora de Juan Diego.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.