L'Andança de l'Esbart torna a Octavià aquest dissabte amb més de 400 balladors


  • Comparteix:

Dels més petits als més grans participen a l'Andança

Dels més petits als més grans participen a l'Andança

L'Andança a Plaça de l'Esbart tornarà a la plaça d'Octavià aquest dissabte amb més de 400 alumnes sobre l'escenari. La mostra dels grups de l'entitat començarà a dos quarts de sis de la tarda i s'allargarà fins la nit en una jornada on també hi haurà una botifarrada popular a dos quarts de nou del vespre. El públic que s'acosti a l'acte podrà veure els grups d'Andança, Pre-Cos, Mèdiums i Sèniors.

Els primers en actuar seran els més menuts, els d'Andança de les escoles. A dos quarts de sis ballaran els de les escoles Gerbert d'Orlhac, Turó de Can Mates, Santa Isabel, La Floresta, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Joan Maragall i l'Olivera. Dues hores més tard prendran el relleu les del Pi d'en Xandri, Collserola, Pins del Vallès i La Mirada, acompanyats dels grups des de P3 fins a 4t de primària de l'Esbart.

A les deu de la nit, després de la botifarrada, serà el torn dels més grans, els de 5è i 6è de primària i secundària. També ballaran els Juvenils, Pre-Cos, Mèdium i Sènior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.