La SCD Academy celebra avui el Festival d'Estiu

En col·laboració amb Petits Músics del Món


  • Comparteix:

El festival començarà a les sis de la tarda

El festival començarà a les sis de la tarda

La ZEM de la Rambla del Celler es converteix aquest dissabte en l'escenari on se celebrarà, un any més, el Festival d'Estiu de la Sant Cugat Dance Academy (SCD Academy). A partir de les sis de la tarda, els diferents grups d'alumnes de l'escola oferiran actuacions i espectacles per mostrar la feina feta durant el curs. Per tercer any consecutiu, la iniciativa funcionarà amb taquilla inversa amb aportacions voluntàries a la sortida i la recaptació es destinarà al projecte de cooperació que l'entitat desenvolupa a Malawi en col·laboració amb l'ONG Petits Músics del Món. Després de l'espectacle, a les nou de la nit tindrà lloc un sopar a la plaça de Barcelona i tancarà, en aquest mateix lloc, amb més actuacions dels grups del centre a les deu de la nit.

El festival comptarà amb espectacles de diferents modalitats i disciplines de ball com hip hop, swing i salsa, entre d'altes. També hi haurà l'actuació dels campions estatals i del món i del grup de hip hop The Diggitys, subcampió a la Competició de Sant Cugat i campió a la Competició a Girona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.