'Take Me Higer' és el nou senzill de l'artista santcugatenca Izah


  • Comparteix:

'Take Me Higer' és el nou senzill d'Izah / Foto: Mushroom Pillow

'Take Me Higer' és el nou senzill d'Izah / Foto: Mushroom Pillow

La cantant santcugatenca Izah acaba d'estrenar el single 'Take Me Higher'. El senzill ha estat produït per Gavin Moss, figura destacada de l'escena electrònica barcelonina gràcies al seus treballs amb artistes com Yall, Son Little i Cecila Krull. 'Take Me Higer' és l'avançament del segon llarga durada de l'artista que, enlloc de treure el CD de cop, optarà per anar llançant els temes un per un. El nou treball arriba de la mà del segell Mushroom Pillow, vinculat a Sony Music.

Els temes naveguen entre el soul i l'R&B, però aquesta vegada Izah ha volgut anar 'més enllà' i fixar-se en les sonoritats d'altres artistes. Fruit d'això les cançons tenen un punt més electrònic, com ha destacat Izah a Cugat.cat.

Izah

'Now or never' era un treball més clàssic però la música que m'agrada, el soul i l'R&B, cada cop es fuisonen més amb l'electrònica, així que vam apostar per això.


Amb 'Take Me Higer', Izah torna a l'escena musical després del seu últim treball 'Now or never', que la va situar com una de les veus més prometedores del R&B. D'aquesta etapa amb Mushroom Pillow, Izah espera poder fer la seva música amb la tranquil·litat de tenir el suport del segell i poder centrar-se en compondre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.