Núria Vallès exposa la seva última col·lecció, sobre Sant Cugat i Barcelona, al CMSC


  • Comparteix:

La mostra es pot veure fins el 5 de novembre

La mostra es pot veure fins el 5 de novembre

La sala d'actes del Club Muntanyenc acull una exposició que mostra la darrera col·lecció de la pintora santcugatenca Núria Vallès. La mostra, titulada 'Una muntanya, dues ciutats', es podrà veure fins el proper divendres 5 de novembre.

L'artista Núria Vallès exposa per tercera vegada a Sant Cugat, després de penjar els seus quadres a la Casa de Cultura i a l'Espai Gorina. Vallès mostra ara la seva darrera col·lecció a la sala d'actes del Club Muntanyenc.

Sota el títol "Una muntanya, dues ciutats", Vallès presenta quadres on es poden contemplar paisatges i zones de Sant Cugat i de Barcelona, les dues ciutats separades per una muntanya a les que el títol fa referència. Segons explica l'artista, per ella són molt importants aquestes dues ciutats, ja que va nèixer a Barcelona, i també fa 12 anys que viu a Sant Cugat. Aquests quadres recullen moments on el color té una importància destacada:

Núria Vallès

Tot el color que hi poso és irreal, no coincideix amb els colors reals. Alguna persona es pensa que és fantasia, però jo crec que és més una visió positiva de la realitat.


A la inauguració de l'exposició també hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que s'ha desfet en elogis per a la pintora santcugatenca:

Àngels Solé

La Núria és una artista de la que només es pot fer una valoració optimista, perquè és com un esclat de color, plena de vitalitat, i els seus quadres ho reflexen.


Solé ha explicat que Núria Vallès és una artista amb molt futur, que ja compta amb un bon número d'exposicions i que, fins i tot, va guanyar un cartell al concurs de pintura ràpida.

Recordem que la mostra es podrà contemplar a la sala d'exposicions del Club Muntanyenc fins el divendres 5 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.