'Kuma', la visió d'una problemàtica present a la societat austríaca, avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula / Foto: SensaCine

Fotograma de la pel·lícula / Foto: SensaCine

Cinesa acull aquest dijous la projecció de 'Kuma' ('La segunda mujer'), una pel·lícula del director Umut Dag que mostra el domini de l'home sobre la dona en la religió musulmana. En aquest cas, és una jove turca que viatja fins a Viena després d'un fals matrimoni que la converteix en la segona esposa d'un home més gran, casat i amb fills. El film es projectarà en versió original i subtitulada en tres sessions: a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros, i de tres pels menors de 25 anys.

'Kuma' explica la història d'Aysse, una noia turca que s'ha de casar en un petit poble de Turquia amb un altre jove, Hasan. Però realment, Aysse, es trasllada a Viena per convertir-se en la segona esposa de Mustafá, el pare de Hasan. La protagonista comença un viatge ple de sorpreses, i la primera és trobar-se amb Fatma, la primera esposa, amb qui crea un especial vincle. Aquesta relació, però, es veurà qüestionada quan la família s'hagi d'enfrontar a un cop del destí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.