Un concert d'Els Amics de les Arts, en els actes dels 25 anys del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Els Amics de les Arts posen dempeus el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb tots els seus grans hits ( 9/feb/18)


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts, en el cartell promocional

Els Amics de les Arts, en el cartell promocional

Un concert d'Els Amics de les Arts és una de les propostes del Teatre-Auditori per celebrar els 25 anys de l'equipament. Serà, però, una actuació al Palau de la Música de Barcelona, el 23 de novembre, i servirà també per celebrar els 50 anys del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. És en el cartell del festival que la banda presentarà el projecte Els Amics de les Arts Symphonic Project. Les entrades es posen a la venda aquest dijous, a partir de les deu del matí, a Theproject.es.

Es tracta d'un espectacle inèdit amb una orquestra simfònica que inclourà un repertori dels grans èxits del grup. S'interpretarà amb l'ajuda de 44 músics formats en centres com el Conservatori del Liceu i l'ESMUC, i altres escoles de prestigi del país. El director de l'orquestra serà Joan Martorell.

El grup es troba actualment en el segon any de gira de presentació del seu últim disc, 'Un estrany poder', que van presentar el febrer al teatre santcugatenc.

Una col·laboració d'anys
El doble concert commemoratiu s'inclou en la programació del Festival Internacional de Jazz i escenifica la llarga col·laboració amb el teatre santcugatenc. De fet, en el cartell del festival s'inclouen les actuacions de Stacey Kent i Kyle Eastwood.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.