La 18a Nit de l'Art es fa més present al carrer per atraure més públic


  • Comparteix:

La 18a Nit de l'Art ha apostat per programar més activitats al carrer amb l'objectiu d'atraure més gent. Una vintena d'espais públics i privats ha organitzat aquest dissabte activitats de tot tipus, més enllà de les propostes galerístiques. També hi ha hagut espai per a les arts escèniques i la música en directe. Entre les iniciatives d'enguany n'hi hagut una per al record dels polítics a la presó. '1.000 grues per la llibertat', impulsada per la campanya #FreeRomeva, ha omplert els arbres de la plaça d'Octavià amb grues de color groc.

La Nit de l'Art de Sant Cugat ha arribat a la majoria d'edat amb una oferta que, galeristes i entitats, volen que s'obri a la ciutadania amb propostes que els conviden a participar de manera activa. Així plantejaven la jornada d'aquest dissabte.

Galeristes

A la Nit de l'Art farem dues coses: demanar a la gent del carrer que portin fotografies. Amb això fem una selecció i la segona part és presentar-les al públic. / Per aquesta edició de la Nit de l'Art he preparat la paraula 'ART' i anirem passant per tots els espais de la Nit de l'Art on passa alguna cosa.


La representant de la Taula d'Arts Escèniques Visuals i Plàstiques, Mònica Batlle, ha destacat que l'essència de la Nit de l'Art és sortir al carrer, però cal 'no estancar-se'.

Mònica Batlle

S'estan generant sinergies de cara l'any que ve. No volem que això s'estanqui i hi ha molts artistes i espais emergents. Es poden fer moltes coses per fer que això bulli més.


El bon temps ha afavorit l'afluència de públic als diversos espais. Els santcugatencs han sortit de casa amb ganes d'anar a mirar les propostes repartides per la ciutat.

Participants

És una activitat molt bonica i cada any hi participem. / Jo que sóc il·lustrador m'agrada aquesta iniciativa. / Segurament entrarem a alguna exposició aquesta nit.


Des de l'organització ja han avançat que es busquen fórmules de cara a l'any vinent per aconseguir més sinergies entre artistes joves i propostes innovadores que es couen a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.