Pou d'Art celebra 20 anys amb una exposició sobre la ciutat que fa petita la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Pou d'Art ha fet petita aquest dimarts la Casa de Cultura per celebrar els 20 anys amb una exposició sobre Sant Cugat. Desenes de famílies han assistit a la inauguració de la mostra que també ha servit com a cloenda del curs. L'exposició es pot veure fins al 21 de juliol.

La mostra recopila les obres, en diversos formats, dels 205 alumnes que té actualment Pou d'Art amb la ciutat de Sant Cugat com a temàtica. La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, ha expressat la il·lusió de poder celebrar dues dècades amb la iniciativa.

Maria Fabre

Sembla que no pugui ser. Per a mi és ahir que vaig inaugurar. Em fa moltíssima il·lusió haver arribat fins aquí, als 20 anys i amb moltíssims alumnes. La mostra que hem fet és un recull de les obres dels alumnes que actualment estan a Pou d'Art.


L'Ajuntament també ha distingit l'espai com a centre de referència al municipi en l'ensenyament artístic. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha assegurat que és 'un orgull per a la ciutat'.

Carmela Fortuny

És ben merescut que poguem tenir aquesta exposició a la Casa de Cultura i poguem veure les obres d'aquests grans artistes. I un reconeixement també a la seva fundadora, que ha pensat tant de portes endins com de portes enfora i això és un orgull per la ciutat.


Durant l'acte s'ha distingit amb títols honorífics tres de les alumnes del centre. La mostra, que també reuneix treballs dels alumnes més petits i de les activitats extraescolars, es pot veure de dilluns a dissabte, de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou de la nit.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.