Una versió animada de 'Colmillo blanco' i una comèdia, les estrenes de cinema d'avui


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula / Foto: IMDb

Fotograma de la pel·lícula / Foto: IMDb

Les sales de cinema de Yelmo estrena aquest divendres la pel·lícula d'animació 'Colmillo Blanco' basada en la novel·la homònima de l'autor nord-americà Jack London. A partir d'avui també arriba a les sales del centre comercial la comèdia '¡Qué guapa soy!'. Protagonitzada per Amy Schumer, el film mostra com canvia la vida d'una persona quan té confiança en ella mateixa, tingui l'aspecte que tingui.

'Colmillo Blanco'
El director Alexandre Espigare crea una nova versió de l'obra de Jack London. Colmillo Blanco és un gos llop salvatge que creix en la majestuosa i indòmita extensió del territori del Yukón, al nord-oest canadenc. Té contacte amb els humans a través de Castor Gris i la seva tribu nativa americana, però es veu forçat a vendre'l a un nou amo cruel que obliga a Colmillo Blanco a lluitar contra altres gossos. Algun dia podrà el protagonista recuperar la confiança en l'ésser humà i tornar a córrer lliure i feliç per la seva terra?



'¡Qué guapa soy!'
Amy Schumer protagonitza aquesta comèdia, dirigida i escrita conjuntament per Abby Kohn i Marc Silverstein, fent el paper de Renee Bennett. Una dona de 30 anys, insegura i amb l'autoestima baixa que treballa per una firma de cosmètics de gamma alta. La vida de la Renee canviarà quan caigui de la bicicleta estàtica en una classe de gimnàs i es doni un cop al cap. Quan desperta, es veu com la dona més guapa i capaç de tot. La seva aparença no ha canviat, però aquesta confiança en si mateixa l'ajudarà a viure sense por. Però, què passarà quan es doni compte que el seu físic no ha canviat mai?




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.