La música, la literatura i els capitells, inspiració al 9è 'Fem un Museu'

Es tracta d'una iniciativa de Museus de Sant Cugat i de la Taula de persones amb discapacitat


  • Comparteix:

24 persones han fet possible la 9a edició de 'Fem un museu', una iniciativa dels Museus de Sant Cugat amb la Taula de persones amb discapacitat on es posa de manifest el tarannà transversal de l'art. Parelles formades per una artista i una persona amb discapacitat han creat pintures que es poden veure al Museu del Monestir i que s'han gestat amb la música de Joan Pau Chaves, les lletres de Pili Egea i els capitells del Claustre com a inspiració.

'Fem un museu' és un projecte inclusiu que pretén trencar l'estigma de la discapacitat intel·lectual a través de l'art. Dues de les parelles participants, Maria Vila i Emma Tomàs i Pedro Jiménez i Enric Bru, han explicat a Cugat.cat com ha estat participar d'aquesta iniciativa.

Participants

Coneixes un món misteriós, desconegut per a molta gent. És molt enriquidor. / Hem fet un quadre que és un capitell que és un vaixell. / Normalment treballes sol i treballar amb gent tan fantàstica és molt enriquidor.


El projecte s'ha presentat aquest divendres en un acte al Claustre que ha tingut la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha subratllat el talent de totes les persones que s'hi impliquen.

Carmela Fortuny

Això pertany a tothom: als artistes i als artistes que estan a centres d'oportunitats.


Les peces de 'Fem un museu' es podran veure fins al 6 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.