Els Tallers Sílvia Servan proposen casals, colònies, estades i cursos per a adults a l'estiu


  • Comparteix:

Les activitats començaran el 2 de juliol / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servan

Les activitats començaran el 2 de juliol / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servan

Casals d'estiu, colònies, estades i cursos intensius per a adults protagonitzaran la programació d'estiu dels Tallers de Teatre Sílvia Servan, que arrencaran el 2 de juliol. Els cursos a la ciutat es faran a la Casa de Cultura, mentre que les colònies seran a Sant Fost de Campsentelles i les estades a el Brull. Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic a l'adreça claudia@teatrelaunio.cat.

Els casals d'estiu arrencaran el 2 de juliol i es partiran en dues quinzenes, fins al 13 i del 16 al 27. Les activitats començaran a les nou del matí i s'allargaran fins a dos quarts de dues del migdia i està obert a infants i joves de cinc a 16 anys, repartits per edat i nivell. El cost per quinzena és de 160 euros i cadascuna acabarà amb una obra final que s'haurà treballat durant tot el curs.

Les colònies es faran al Mas-Po Canyadó de Sant Fost de Campsentelles del 9 al 15 de juliol, estan obertes a infants i joves de set a 16 anys i tenen un preu de 330 euros per als socis de La Unió i alumnes dels tallers de teatre i de 350 per al públic general. Durant l'estada es treballaran diverses disciplines teatrals i construir escenografies i vestuaris amb l'objectiu de crear un espectacle teatral al final de les colònies.

També s'elaborarà un espectacle, més ambició en aquest cas, a l'estada teatral al Montseny, del 16 al 25 de juliol. L'obra final, que s'elaborarà els primers cinc dies de l'estada, marxarà de gira per diversos punts de Catalunya una vegada estigui llest i el projecte està obert a joves a partir de 16 anys. El cost és de 380 euros per al públic en general i de 360 per als alumnes dels tallers de teatre i socis de La Unió.

Per als qui busquin una altra opció horària, els Tallers de Teatre Sílvia Servan ofereixen un curs d'introducció al teatre per a adults a la Casa de Cultura, de vuit del vespre a deu de la nit, des del 2 al 26 de juliol. La proposta té un preu de 100 euros i està adreçat a tothom qui vulgui fer els primers passos sobre l'escenari o reenganxar-se després d'un temps d'inactivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.