El Dia Internacional de la Música torna a impregnar de bones vibracions els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha celebrat aquest dijous el Dia Internacional de la Música i per sisè any seguit els carrers i les places s'han impregnat de bones vibracions gràcies a més de 30 actuacions de corals, escoles de música, orquestres i solistes locals. En total unes 500 persones implicades que s'han repartit per set punts de la ciutat i han fet tastets del seu repertori davant els vianants, amb espai per a tot tipus d'estils musicals.

Alguns dels participants han expressat a Cugat.cat la satisfacció de poder celebrar el Dia Internacional de la Música al carrer. Escoltem Joan Merino, membre de la Coral Tardor de la Floresta, i Anna Oliva, professora de l'escola Ricomà.

J. Merino / A. Oliva

Per nosaltres és portar la nostra música a l'abast de tothom. Disfrutem molt perquè sentim que l'acollida de la gent és meravellosa. / Pels nanos és una experiència maca i diferent, una oportunitat d'actuar a l'aire lliure.


Els escenaris s'han ubicat a les places d'en Coll, d'Octavià, del Doctor Galtés, plaça de Barcelona, als carrers Major i de Valldoreix i a la terrassa del Casal Torreblanca. La jornada s'ha tancat amb un Cant Comú de 13 corals diferents a la plaça d'Octavià, dirigit per Albert Santiago.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.