La música i la dansa no s'aturen a l'últim dia de Festa Major


  • Comparteix:

Pubilles Ninja actuaran dins del SantQBeer Festival / Foto: Ajuntament

Pubilles Ninja actuaran dins del SantQBeer Festival / Foto: Ajuntament

La Festa Major ofereix una última jornada plena de música i dansa de tots els estils i per a tots els públics. El SantQBeer Festival, el Ball de l'arròs amb Miquel del Roig, les havaneres i l'espectacle de l'Esbart 'FentVia' marquen el final de festa grossa a la ciutat.

12.00 - 00.00 - El SantQBeer torna a la plaça de l'U d'Octubre amb la darrera jornada de tasts de cervesa artesana i amb un festival de música, amb els concerts dels grups locals Ego & All Wrong, a la una del migdia i de Pubilles Ninja, a les nou del vespre. La traca final, a dos quarts d'onze amb el DJ Riki Undersounds.

16.00 - Ball de l'arròs amb el gran Miquel del Roig a la Rambla del Celler amb el carrer de les Bòbiles, per acabar el 38è concurs d'arrossos.

16.30 - Ball d'avis amb el Duo Montal, al Casal de la Gent Gran, residència Sant Cugat.

19.00 - 'Un concert de pel·lícula' amb Music'Al Cor. El cor jove de l'Harmonia de Valldoreix ofereix al Celler Modernista una selecció de les millors cançons de sèries i pel·lícules.

19.00 - 21.30 - Tarda de dansa. La plaça de la dansa, la plaça de Can Quitèria, acull 'Els colors de l'Índia', amb l'Associació Nataraja i 'Danses de carrer' amb la Sant Cugat Dance Academy.

19.00 - 23.30 - La Caseta del CPA, al carrer de Josefina Mascareñas, acull l'actuació del Cos de dansa Tarab: associació d'amants de la dansa oriental.

20.00 - Havaneres i rom cremat amb Els Nois de l'Eixida i L'Empordanet, a la plaça del Coll.

21.00 - Concert amb el Cor d'Adults de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) amb el grup SQalos. Versions pop-rock al Celler Modernista.

22.00 - FentVia. L'espectacle del Cos de Dansa de l'Esbart pel centenari de l'arribada del tren a la ciutat. Cercavila, 'mapping', música i dansa.

23.30 - Fi de Festa amb DJ Eneida Fever! Música dels 60 i projecció de les millors imatges de la Festa Major captades per Mariana Castel a l'espai Food&Fun del parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.