El Pot Petit inaugurarà divendres el nou espai familiar Food&Fun de la Festa Major


  • Comparteix:

Els integrant d''El Pot Petit'

Els integrant d''El Pot Petit'

El grup musical El Pot Petit s'encarregarà de donar el tret de sortida a la programació de l'espai Food&Fun. Aquest divendres la Festa Major estrena aquest aquest punt de trobada per a famílies i infants ubicat al Parc Central. A partir de les sis de la tarda comencen les activitats per als més petits i a dos quarts de set la companyia infantil El Pot Petit interpretarà les cançons del seu treball 'A l'aventura'.

El Pot Petit portarà a Sant Cugat els temes d''A l'aventura', un treball amb 12 temes amb la col·laboració d'artistes com el cantautor osonenc Guillem Roma, la vocalista de la formació Anna Roig i de l'ombre de ton chien i Landry el Rumbero.

El Pot Petit | 18.30 - Parc Central



Des de 2009 El Pot Petit ha tret al mercat dos treballs autoeditats: 'Canta amb el Pot Petit' i 'Ritmes i Rialles', amb aquest últim disc van quedar finalistes als Premis Enderrock en la categoria 'millor disc per a públic familiar'. La companyia infantil ha estat present a la programació de la Mostra d'Igualada, l'Acustiqueta de Figueres i la Festa dels Súpers, entre d'altres



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.