La banda sonora de la Festa Major de Sant Cugat


  • Comparteix:

Buhos actuarà dissabte a Sant Cugat / Foto: Facebook del grup

Buhos actuarà dissabte a Sant Cugat / Foto: Facebook del grup

La música és una de les protagonistes de la Festa Major de Sant Cugat. Enguany més d'un setantena de concerts posarà banda sonora a la ciutat durant els quatre dies de festa grossa. Amb propostes per a tots els gustos i per a totes les edats les places de Sant Cugat es convertiran en l'escenari d'artistes com Núria Graham, Doctor Prats, Buhos, Locomotora Negra i El Pot Petit, entre d'altres.

Què no em puc perdre?

DIJOUS
El Concert de Festa Major amb l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat, Joan Pons i Yugin Pons i el concert amb l'Orquestra Maravella seran els encarregats de donar el tret de sortida en clau musical a la festa grossa d'aquest any. Un dels plats forts de la jornada serà l'actuació de la cantautora vigatana Núria Graham que presenta el seu disc debut, 'Does it ring a bell?'

Núria Graham | 22.30 - Plaça de Barcelona
Núria Graham

Flamingo Tours és també una de les propostes destacades del primer dia de Festa Major. El grup, beu del rock'n'roll més profund i que ens transportarà al Mèxic més salvatge presentarà el seu segon àlbum a Sant Cugat, 'Lucha libre'. Una de les actuacions més esperades, sobretot pels més joves, és Doctor Prats, que seran els encarregats de tancar la nit.

Doctor Prats | 02.00 - Parc de Ramon Barnils
Doctor Prats

DIVENDRES
Per Sant Pere els més petits de casa podran gaudir amb família de les cançons i les aventures del Pot Petit, que els farà viatjar a un món de fantasia farcit de pirates i animals salvatges.

El Pot Petit | 18.30 - Parc Central
El Pot Petit

Ja a la nit, el la fusió de jazz i flamenc d'Aurora farà viatjar els santcugatencs per les cançons populars de Manuel de Falla, Lorca, Albéniz i Pedrell, entre d'altres. Els més tradicionals podran escoltar un any més el concert de Festa Major a càrrec del Cor de la Societat Coral La Lira i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i els fans del rock podran ballar al ritme del Grupo Apache que torna a Sant Cugat després d'uns anys d'absència.

Grupo Apache | 00.00 - Plaça d'Octavià
Grupo Apache

DISSABTE
La música seguirà dissabte amb actuacions destacades com la del mallorquí Toni Vaquer amb la Voodoo Children Collective. Un dels conjunts habituals de la festa grossa de Sant Cugat són La Locomotora Negra, que aquest any tampoc es perden la cita.

La Locomotora Negra | 22.30 - Plaça Barcelona
La Locomotora Negra

La banda de rock i mestissatge Buhos farà aquest dissabte la primera parada de l'any a la ciutat, abans de passar per la Festa Major de Valldoreix i els Petits Camaleons per presentar el seu darrer treball, 'La gran vida'.

Buhos | 01.00 - Plaça d'Octavià
Buhos

DIUMENGE
Una de les cites més destacades del diumenge de Festa Major és el Concurs d'Arrossos, una activitat que des de fa anys va seguida amb el ball de l'arròs a càrrec de Miquel del Roig, una de les actuacions marcades amb vermell al calendari de molts santcugatencs.

Miquel del Roig | 16.00 - Rambla del Celler amb carrer de les Bòbiles
Miquel del Roig

Les havaneres també tenen el seu espai el darrer dia de la festa grossa amb l'actuació de Els Nois de l'Eixida i L'Empordanet que faran una actuació acompanyada amb rom cremat.

La música al punt final de la gresca el posarà la sessió de Dj Eneida Fever! amb cançons dels anys 60 i la projecció de les millors imatges de la Festa Major captades per la fotògrafa oficial, Mariana Castel.

Eneida Fever Dj | 23.30 - Parc Central
Miquel del Roig




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.