Els joves de Sant Cugat ja tenen un cicle de concerts amb música per a tots els gustos


  • Comparteix:

Fins a finals d'any es faran concerts en diferents punts del municipi

Fins a finals d'any es faran concerts en diferents punts del municipi

Música feta per i per a joves. Aquesta és la base del cicle de Concerts Joves que organitza l'Ajuntament i que es portarà a terme fins a finals d'any a diversos punts de la ciutat. L'objectiu és oferir actuacions musicals per a joves amb gustos ben diferents.

En total són vuit concerts que tocaran peces d'estils força diferents, com ara música tradicional, jazz, pop-rock, música clàssica o fins i tot sessions de DJ's. Tal com explica el tinent d'alcalde de Política Social i Joventut, Toni Ramon, els protagonistes dels concerts són grups de Sant Cugat i també d'altres de fora. però sempre amb intèrprets joves:

Toni Ramon

Voliem organitzar un cicle de concerts per a joves però també amb intèrprets joves, per donar a conèixer grups nous i també per donar una oportunitat a gent que comença.


Els concerts d'aquesta iniciativa no es faran en únic punt. L'objectiu és apropar la música a tots els racons de la ciutat. Per tant, es faran concerts a la Unió Santcugatenca, al Be-Bop, al Casal Mira-Sol o a la UREF. Toni Ramon també ha explicat durant la roda de premsa de presentació que el Consistori continua treballant en la creació d'una Sala de Concerts per Sant Cugat, però que tot plegat encara es troba en una fase molt poc avançada.

Un dels membres de Dissidència Sònica, que és un dels grups organitzadors dels Concerts Joves, ha explicat, en aquest sentit, que donen suport al treball de l'Ajuntament entorn aquesta sala, però que l'aposta hauria d'anar més enllà:

Dissidència Sònica

Primer hem d'insistir en el dèficit d'infraestructures perquè falta una sala de concerts i també sales d'assaig. Recolcem les iniciatives però haurien d'anar més enllà.


Dels vuit concerts, dos ja s'han fet durant aquest més d'octubre amb força èxit de públic. El proper serà el 5 de novembre al Be-Bop a càrrec de l'Ernie Orts Quartet "Aluap".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.