El 'Món Sant Cugat' arriba a la 5a edició amb les entitats culturals com a protagonistes


  • Comparteix:

El número 5 de la revista ja està a la venda per un preu de vuit euros

El número 5 de la revista ja està a la venda per un preu de vuit euros

El cinquè número de la revista 'Món Sant Cugat', que ha vist la llum aquest dimecres, se centra en la cultura popular de la ciutat amb un reportatge que repassa les prop de 200 entitats que li donen un 'caràcter singular'. La publicació també inclou una entrevista als germans músics Lluís i Gerard Claret, protagonistes de l'acte de presentació al Teatre-Auditori amb un concert de violí i violoncel. 'Món Sant Cugat' és una revista semestral del Grup Totmedia i té un preu de vuit euros.

Altres continguts destacats d'aquest número cinc són dos reportatges dedicats als 25 anys del Teatre-Auditori i al reconeixement de Ciutat Europea de l'Esport, i perfils de santcugatencs il·lustres com Gabriel Ferrater, Rudolf Häsler, Rosa Garalva i Juana Fernández. El director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha agraït la feina i col·laboracions de tothom que ha fet possible la publicació i ha posat en valor el paper de les entitats culturals de la ciutat.

Josep Maria Vallès

Col·lectius formats per persones entusiastes que ens ajuden a mantenir les nostres tradicions. En propers números abordarem les entitats esportives i socials.


Més de 300 persones han assistit a la presentació de la revista i han pogut gaudir d'un concert de música clàssica dels germans Claret, que enguany celebren 50 anys de trajectòria professional i que tornaran al Teatre-Auditori al novembre en el retrobament del Trio de Barcelona.

En la seva intervenció, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha citat el cantautor valencià Raimon per lligar la cultura popular de la ciutat amb la frase 'qui perd els orígens, perd la identitat'.

Carmela Fortuny

Aquest Món Sant Cugat ens permet no perdre els orígens i que quedi ben gravat a la nostra identitat que tenim cultura, esport i música. Una ciutat on la voluntat és poder-hi viure molt i millor.


El primer número de la revista 'Món Sant Cugat' va sortir al juny del 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.