Les pastisseries de Sant Cugat es preparen per obrir la temporada de panellets


  • Comparteix:

Els pastissers locals es preparen per afrontar la diada de Tots Sants amb la preparació dels panellets de sempre. Com cada any esperen que els ciutadans de Sant Cugat s'animin a comprar aquest producte típic català. L'augment de preu que va afectar als comsumidors de l'any passat no es veurà gaire incrementat aquest any, que des d'alguna pastisseria oscil·la en 1 euro més el quilo.

Aquesta setmana és ja un no parar amb molts tallers de pastisseries sancugatenques que afronten amb molta il·lusió aquesta diada de tots Sants. Tot i que són poques les novetats que any darrera any s'han incorporat a les partisseries locals, el panellet de pinyons segueix sent el rei del dia. Ho explica Jaume Sabat, propietari de la pastisseria Sabat.

Jaume Sabat

Des del segle passar fins ara, han entrat nous gustos, com taronja o trufa, però el client és el que mana i és difícil desvancar el panellet de pinyons i trobar més novetats.


L'augment mig del pastisset del massapà que va patir l'any passat dels 26 als 29 euros, i que va ser motiu d'enuig de la majoria de ciutadans, no es veurà tan incrementat aquest any pel que fa a la pastisseria Sabat, que l'incrementen en només un euro més el quilo. D'aquesta manera enguany esperen repetir les cues que van tenir l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.