La versió femenina d''Ocean's Eleven' arriba als cinemes de Sant Cugat amb 'Ocean's 8'


  • Comparteix:

La reinvenció de la franquícia 'Ocean's Eleven' arriba aquest divendres a les sales de Cinesa i Yelmo Sant Cugat sota la direcció de Gary Gross i amb el títol 'Ocean's 8'. Les guanyadores d'un Oscar Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, i les actrius Sarah Paulson, Awkwafina i Mindy Kaling protagonitzen la pel·lícula que pren el relleu a la saga protagonitzada per George Clooney i Brad Pitt. Els cinemes del centre comercial també proposen el biopic en honor a la cantant Whitney Houston i el film de terror dirigit per Gerard McMurray i amb guió de James DeMonaco, 'La primera purga: la noche de las bestias'.

ESCOLTA-HO

'Ocean's 8'
A la pel·lícula, Debbie (Bullock), germana de Danny Ocean, planeja durant cinc anys l'atracament del segle en una gala benèfica. Per fer-ho cerca formar l'equip criminal perfecte, començant per la seva companya Lou Miller (Cate Blanchett). Juntes, recluten les especialistes, amb l'objectiu de robar uns diamants valorats en 150 milions de dòlars que penjaran del coll de l'actriu Daphne Kluger (Hathaway) durant l'esdeveniment benèfic.



'Whitney'
'Whitney', és un retrat de l'artista i el seu entorn familiar que se serveix de material d'arxiu inèdit, gravacions exclusives, actuacions insòlites, arxius d'àudio i entrevistes originals amb les persones que més bé la van conèixer. El documental s'endinsa en el misteri darrere de la veu que va vendre 200 milions d'àlbums a tot el món i que va lluitar per fer les paus amb el seu problemàtic passat.



'La primera purga: la noche de las bestias'
La cinta agafa el testimoni de la saga impulsada per DeMonaco que ja ha donat llum dues seqüeles. Aquest cop, la història retrocedeix fins als Nous Pares Fundadors d'Amèrica que posen a prova una teoria sociològica que dóna curs a tota mena d'agressions durant una nit en una comunitat aïllada. Dotze hores d'impunitat criminal per mantenir durant la resta de l'any la taxa de criminalitat per sota de l'1%. El problema arribarà quan el caos de violència provocada s'estengui més enllà dels límits previstos i arribi a tot Estats Units.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.