Canals gestionarà la itinerància de la 21a Biennal d'Art Contemporani de Sant Cugat


Temes relacionats

La 21a Biennal d'Art Contemporani arriba al setembre preparada per al canvi d'etapa (21/jun/18)


  • Comparteix:

Imatge de la darrera Biennal al CAM, el 2016

Imatge de la darrera Biennal al CAM, el 2016

La 21a edició de la Biennal d'Art Contemporani de Sant Cugat, que s'inaugurarà al setembre, serà finalment itinerant. Les obres dels 11 artistes seleccionats es podran veure fins al 5 de novembre al Centre d'Art Maristany (CAM) i després girarà per diversos indrets de Catalunya. De moment, el fundador i organitzador de la Biennal, Josep Canals, ha confirmat que les obres escollides passaran per Lleida, Reus, Tarragona i Vilafranca del Penedès, tot i que espera tancar altres llocs on portar-la.

Canals ha explicat a Cugat.cat que la intenció era fer una 'molt bona Biennal a Sant Cugat' però que mai s'han tancat portes a què fos itinerant. L'Ajuntament assumeix la part santcugatenca de la mostra i Canals Galeria d'Art la de la resta de Catalunya, durant l'any que ve.

Josep Canals

Es fa una bona Biennal a Sant Cugat, però com que les peces les obres i els artistes ja els tenim no costa gaire fer-la itinerant si tenim llocs on exposar. L'Ajuntament assumeix la part de Sant Cugat i Canals la de la resta de Catalunya.


A més, el fundador de la proposta ha afegit que la 'situació política singular' ha fet que tingués 'alts i baixos' en l'organització.

Josep Canals

Una situació política singular ha fet que la Biennal tingués alts i baixos en la organització, però estem fent la millor possible. I, com sempre, no es podia quedar tancada a Sant Cugat i havia de ser la Biennal de Catalunya.


Canals ha assegurat que la intenció és trobar altres llocs per on poder portar la mostra, a més de les quatre ciutats confirmades. La Biennal s'inaugurarà el proper 14 de setembre al Centre d'Art Maristany, tot i que estarà oberta des del 6 de setembre, una diferència de dates insòlita en els 41 anys de biennal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.