Segell santcugatenc en el Festival Sagrada Família amb el cos de dansa del Grup Mediterrània


  • Comparteix:

L'entitat estrenarà el seu no espectacle aquest dissabte / Foto: Grup Mediterrània

L'entitat estrenarà el seu no espectacle aquest dissabte / Foto: Grup Mediterrània

El cos de dansa del Grup Mediterrània de La Unió actuarà aquest dissabte, a les deu del vespre, en el Festival Sagrada Família. Ho faran davant la basílica barcelonina, a la plaça de Gaudí, per dir la seva en aquest festival de dansa tradicional i de nova creació, en l'11è Memorial Ramón Espín. L'entitat presentarà algunes de les peces de l'espectacle 'Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània', que van cancel·lar per Festa Major arran de la pluja.

Una de les peces que es presentaran és 'Un clavell per tu', amb coreografia de Marta Canas. En la vetllada, els santcugatencs compartiran protagonisme amb l'Esbart Joventut de Perpinyà, l'Esbart Gaudí i els Gegants de la Sagrada Família.

Si bé encara no hi ha data ni lloc perquè actuïn a Sant Cugat, des del Grup Mediterrània asseguren que estan treballant 'colze a colze' amb l'Ajuntament per poder estrenar 'Icònic' a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.