La 8a edició del Petits! Grans! Llibres! torna avui al Monestir

La 6a Escola d'Estiu de l'Institut de la Infància ha esgotat les places per als dos dies


  • Comparteix:

Els infants podran llegir en espais íntims i relaxants / Imatge d'arxiu: Localpress

Els infants podran llegir en espais íntims i relaxants / Imatge d'arxiu: Localpress

La 8a edició del festival Petits! Grans! Llibres! omplirà el Claustre del Monestir d'activitats pels més menuts entre aquest dimarts i divendres. Organitzat per l'Institut de la Infància, Petits! Grans! Llibres! és una proposta ja consolidada a Sant Cugat on les famílies poden passar una jornada envoltades de propostes estretament vinculades amb la literatura. La cita aposta per un format 'slow festival', és a dir, es fomentarà la creació d'espais acollidors i relaxants. Les entrades tenen un cost de quatre euros si es compren per internet i de set si s'agafen a taquilla.

La cita es torna a programar després que l'organització del festival decidís cancel·lar l'edició a causa de la situació a Catalunya l'endemà de l'1-O. En aquest sentit, Petits! Grans! Llibres! torna al Claustre del Monestir dos anys després. El festival ha passat per altres espais de Sant Cugat com la Casa de Cultura, el Mercantic i l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

Àlbums il·lustrats, contes i activitats que conviden a explorar, crear, experimentar i pensar són la base del Petits! Grans! Llibres! Enguany el Claustre es dividirà en sis espais temàtics que treballen el vincle amb la natura, la creativitat, la calma i la reflexió entre d'altres. En aquest sentit, un dels racons estarà dedicat a l'escriptor i il·lustrador Hervé Tullet ('Un llibre', 'Juguem?', 'A dibuixar!'). Així ho ha explicat la directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein.

Verònica Bronstein

Reforcem la idea del 'slow festival'. Ens interessa que la gent vingui, aprengui i vegi que hi ha altres maneres d'acompanyar en la cultura i l'oci als nens.


Paral·lelament l'Institut de la Infància programa la 6a edició de l'Escola d'Estiu amb dues jornades que giren vers la temàtica 'Treu-li suc als contes' i que ja han esgotat les places. Aquest dimarts i dijous es debatran qüestions sobre la creació d'ambients i espais per vincula-los als contes, i parlarà d'eines per fomentar la lectura als més menuts. Les activitats tindran la presència l'il·lustrador i autor d''El pirata de les estrelles', Albert Arrayàs. L'activitat d'aquest dimarts abordarà la creació d'ambients i espais per vincular-se amb els contes, mentre que la d'aquest dijous tractarà sobre eines per fomentar la lectura als més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.