Mònica Mestres guanya la setena edició del concurs 'TOT Fotoportada'


  • Comparteix:

Les 160 imatges presentades es poden veure a la Casa de Cultura fins el 21 de novembre

Les 160 imatges presentades es poden veure a la Casa de Cultura fins el 21 de novembre

Mònica Mestre, amb la fotografia 'Pluja d'estiu', ha estat la guanyadora de la setena edició del concurs 'TOTFotoportada', que organitza el setmanari santcugatenc TOT Sant Cugat. La sala d'exposicions de la Casa de Cultura acull fins el 21 de novembre les160 fotografies participants al certamen.

L'acte de lliurament de premis ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, de l'editor del TOT Sant Cugat, Ramon Grau, del director de l'agència santcugatenca del RACC, David Marcet, dels responsables de Zoom Centre de la Imatge, Paco i Jesús Rueda, i del director del Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès. Tots ells han pogut felicitar els cinc guanyadors i fer-los entrega dels premis corresponents.

L'editor del TOT Sant Cugat, Ramon Grau, ha valorat la consolidació d'un concurs que any rera any incrementa el nombre de participants i la qualitat de les fotografies.

Ramon Grau

Cada any ens superem en número d'obres i qualitat i cada any és més difícil d'escollir el guanyador. És un concurs totalment consolidat


Grau, a més, ha destacat que per l'edició de l'any vinent, en què se cel·lebra el 20è aniversari del TOT, tenen la idea d'incrementar la dotació econòmica dels premis i donar un trofeu propi del concurs que seria encarregat a un artista local.

De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder, ha destacat l'esperit viatger dels santcugatencs, alhora que ha afirmat que aquest concurs és una iniciativa que contribueix a fer ciutat pel fet que suposa de compartir les vacances amb tots els santcugatencs.

Lluís Recoder

Valoro la iniciativa del concurs de fotografia perquè és una manera més de fer ciutat i de que els participants comparteixin les seves vacances amb tots els santcugatencs


La guanyadora del concurs, Mònica Mestres, ha expressat la seva alegria per guanyar el cap de setmana a un hotel de 4 estrelles d'Andorra junt amb uns forfaits per esquiar, després de la seva tercera participació en el concurs. La fotografia guanyadora mostra un arc de Sant Martí, en una instantània feta durant una travessia pel Montblanc. Escoltem Mònica Mestres.

Mònica Mestres

És una fotografia de després de sopar. Havia plogut molt i va sortir un arc de sant martí doble mentre fèiem la volta al Montblanc caminant


Els altres guanyadors han estat en segon lloc, 'Bany crepuscular' per Oscar Civit, i feta a Nicaragua; en tercer lloc, 'Jornada d'estiu' per Ton Sánchez, feta a Lanzarote; en quarta posició, 'El cultiu de l'arròs' per Marta de Castro Soler, feta a Tailàndia; i en cinquè lloc, 'Des de l'amagatall' per Júlia Pérez Domene, feta a l'Índia. Entre tots ells, s'han repartit 750 euros en material fotogràfic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.